Skip to main content

SyuHanith Solemnization

Tanggal 10 Ogos 2013 bersamaan 3 Syawal 1434 merupakan tarikh bersejarah dalam hidup aku. Seorang lelaki yang hadir tanpa diduga dalam hidup setahun sebelumnya, telah mengangkat darjat si pendosa ini di tempat tertinggi menjadikan aku sebagai seorang isteri. 

Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar except, yeah, my make up was totally disaster! 

Majlis akad nikah telah berlangsung di Masjid Intan Syafinaz pada jam... oh, I can't remember at what time the event started because I am so pissed off with my make up!

Konsentrasi masa tu totally distracted dengan perasaan geram dan tak puas hati pada si juru solek. Sepatutnya dah boleh feel nak nangis ke apa tapi dah tak boleh. Jadinya, masa husband akad nikah pun tak dengar sebab fikiran dah ke lain. Sekarang menyesal sebab terlalu emo sangat masa tu. Auntie flow is just another excuse for being irrational and too emotional. 

Abah sebagai wali yang juga telah menikahkan aku. Alhamdulillah, I am so thankful that both of them done it so well! 

Aku sah menjadi isteri kepada Mohamad Hanis Bin Yahaya a.k.a Incik Pensyarah dengan sekali lafaz. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.. \(^_^)/

Sama macam masa bertunang dulu, dah ditetapkan tema bagi setiap majlis yang akan berlangsung. Those yang pernah baca my entry on the engagement day tahu tema majlis tunang adalah Princess. Jadi segala-galanya serba-serbi warna pink. 

Untuk majlis nikah pula, I've chosen Arabian theme. Serba putih dan berniqab. Dan kenapa yang marah sangat pasal make-up tu sebab juru solek boleh letak eye shadow tanpa tone color or teknik smokey eyes but instead dia letak setempek warna hitam yang secara langsung menampakkan rupa seperti mayat yang ber-roh. pfffft!

Dan gambar di bawah telah selamat diedit supaya tidak jelas kelihatan rupa buruk tu. tehee!













Comments

  1. sangattt cantekkk!!!

    nanti sy nikah ponn nak pakai cmni.. hehe

    smoga kekal hingga ke jannah =)

    ReplyDelete
  2. thank you.. oh please do, and you'll look even prettier than me! ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

so-called-retis

Lemme be honest to you.. When I first heard word of retis, it's sounds so bizarre and gross to me. Feel so awkward to pronounce and in fact, I dun even know the meaning. ngeee~ 
I only know the meaning of retis when a friend used 'that' word in twitter and I was like, "retis what?"
So, he told me that retis means artist. 
"Oooooookay... understand." *but still, sounds so GROSS!!  >.<
Makanya, saya telah membuat pengenalan mengenai maksud retis sebelum memulakan perenggan. 
*Motif guna perkataan retis sebagai Tajuk (da cakap GROSS sgt)?? - Sebab nak update adik-adik yang kurang memahami (seperti saya) ngan perkataan-perkataan terkini lg trending. Kita belajar sama-sama ea. hahaha.. 
So, talking about retis/artist, someone has boosted me up in FB which had lead to the feelings of "seperti artis sangat" *pukes*

So, I asked him for what reason he called me 'insan popular'??  And it had dragged to the reply-comment session;
Then he ga…

10 Steps to do Self-Manicure

Since am no longer stay in KL, there's a lot of things that I need to compromise with maself; that I cannot have them in ma hometown. No more Nasi Ayam Penyet, no more Mamak at late night AND no more manicure and pedicure!! It scares me to hell when am imagine that ma nail will turn ugly without treatment.  >.<
One day, when I was with Mama in Guardian, I found set of nail polish which include buffing cream! Like OMG!!!! I can do my own manicure in home. Means, am now could saving up to rm70 for mani + pedi session.  It is much more worth it when u could do by ur own.  *wink*
Here are 10 easy steps for you to do self-manicure in home;

BTS: My Engagement Day

Aloha!!! 
I know it has been a while but here's a treat, Behind The Scenes (BTS) of my engagement day! ;)

22-12-12 is the date that I'm officially engaged to the man I wholeheartedly love, Incik Pensyarah. Alhamdulillah, the ceremony went so well; filled with the positive vibes, joy and incredible bond that everyone shares. 
Since pink is my favorite color (yeah, everyone knows that) I've came out with the idea of Princess theme. And of course, everything has to be in pink color! haha.. 
The Preparations

Canopies: Abah & Mama rented from Encik Razak - recommended by our relatives. Since it's an intimate ceremony attended by relatives and close friends, two canopies should be more than enough to accommodate about 200 people. It's a pyramid canopy with ceiling fan and decorated beautifully with pink-and-white scallop. 
Door Gifts: Mama wanted to give something meaningful and not to be wasted so, Yaasin is the best! Tapi takkan nk bagi Yaasin semata-mata right? Henc…